Automatiseer je processen

Een digitale applicatie kan een grote meerwaarde vormen binnen je onderneming. Of het nu om een kleine webapplicatie op je website gaat of een volledige uitgebreide mobiele applicatie, bij ons ben je aan het juiste adres.

Digitaliseer je onderneming

Web of mobile based

Je applicatie op het web gebruiken, of enkel mobiel? of gewoon de combinatie van beiden? Wij zorgen voor de ideale match.

Optimalisatie

Spaar tijd uit door omslachtige taken te gaan digitaliseren. Hiermee kunnen je werknemers zich meer focussen op de belangrijke taken binnen je onderneming.

Klein beginnen

Een Digitale Applicatie kan ook gaan om een kleine uitbreiding op je website. Zoals een automatische afsprakenplanner of online inschrijvingen verzamelen. Alles om voor jou en je klanten het leven makkelijker te maken

Juiste programmeertaal

Je applicatie moet natuurlijk goed zijn opgebouwd. Wij gebruiken betrouwbare programmeertalen om je applicatie zonder fouten te laten runnen.

Altijd online

Na de oplevering problemen met je applicatie? Wij staan je graag bij om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wil je tijdens je werkuren zo min mogelijk downtime hebben? Dan kunnen we samen een SLA opstellen zodat je meteen wordt geholpen in nood.
Je kan onze support altijd bereiken via support@loerie.be.

Project: Platex

Bekijk alle projecten

Let's have a chat

Klaar om je nieuwe website te bouwen of nood aan extra development power? Plan een snelle call in om je project te bespreken.

Plan een gesprek