White Label Development

Marketing bureau of grafisch ontwerper en nood aan technische expertise? Wij zorgen ervoor dat je je klanten tevreden kan houden en je projecten sneller kan afleveren.

Your Design, our Development

Jullie leveren het design, wij zetten het om in een development omgeving. Hiermee moet je geen gebruik meer maken templates en kan je je klant een uniek design en features aanbieden, zonder in moeilijkheden te komen om het technisch allemaal te ontwikkelen.

Voordelen

Klanten support

Support voor je bestaande klanten kan heel wat tijd in beslag nemen. Aanslepende fouten op een website, of aanpassingen die je niet meteen kan opnemen in je planning kunnen voor klachten zorgen bij je klanten. Wij nemen je werk uit handen zodat je je klanten zo snel mogelijk kan verder helpen.

Project based of hourly based

Wij werken zowel op projectbasis als op uurbasis. Hiermee kunnen we zorgen voor een flexibele pricing en hang je niet meteen vast aan maandelijkse contracten.

Project: De Clerck Ramen en Deuren

Bekijk alle projecten

Tevreden van de service!

"Als onderzoeksgroep wil je dat je website mooi oogt maar ook praktisch is. Loerie helpt ons daarbij. Het team helpt ons om onze website efficiënt te managen. Echt tevreden van de service!"

M²P
Universiteit Antwerpen

Let's have a chat

Klaar om je nieuwe website te bouwen of nood aan extra development power? Plan een snelle call in om je project te bespreken.

Plan een gesprek